Ajankohtaista


Eleanor Bauer on koreografi ja esiintyjä, joka työskentelee tanssin, kirjoittamisen ja musiikin risteyksessä. Hänen työnsä, joka ulottuu sooloteoksista ja talk show:sta suuriin ensemble-teoksiin ja elokuviin, on synteesi kehollisista älykkyyksistä: praktiikka, joka muodostaa merkityksiä aistien kautta.

Tanssille ry järjestää jäsenilleen Kollegakahvit-tapaamisen ma 12.12.2022 klo 12 Leipätehtaan Bruket Caféssa (Kaikukatu 4B, 1.krs). Tilaisuus lounaineen tarjotaan Tanssille ry:n jäsenille maksutta. 17 ensimmäisenä ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Tapahtuman mahdollistaa Helsingin kaupungin apuraha.

Kiitos kaikille kauden aikana aamutunneille osallistuneille sekä Työpajafestivaalin kävijöille! Kevät on ollut monipuolinen ja olimme onnekkaita, että saimme tanssia yhdessä useiden eri opettajien johdolla. Aamutunnit jatkuvat taas 15.8 ja opettajat julkaistaan kesän lopulla. Syksyn aikana järjestetään myös jälleen treenirinki sekä residenssi,...

Tanssille ry vuosikokous pidettiin 9.5.2022. Vuosikokouksessa valittiin yhdistyksen hallitukseen 2022-23 kaudelle Susanna Nurminen (puheenjohtaja), Katriina Kantola (vara puheenjohtaja), Elina Hauta-aho ja Heidi Tiainen, varajäsenet Mari Koponen, Saara Anttonen ja Heli Keskikallio. Hallitus jatkaa seuraavaan vuosikokoukseen asti.