Tietosuojaseloste

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Tämä on Tanssille ry:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan henkilötietojen käsittelyä koskevat periaatteet koskien yhdistyksemme toimintaa.

REKISTERINPITÄJÄ

Tanssille Ry (y-tunnus 1798667-0)

Verna Nordlund, toiminnan koordinaattori

Helsinki

info@tanssille.net

REKISTERIN NIMI

  • Yhdistyksen jäsenrekisteri
  • Verkkokaupan käyttäjärekisteri

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS JA REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Yhdistyksen jäsenrekisteri

Jäseneksi liittymisen ja hyväksymisen yhteydessä tallennamme nimen sekä sähköpostiosoitteen. Käytämme tietoja jäsenrekisterin ylläpitoon sekä jäsenkirjeiden ja -laskujen lähettämiseen.

Verkkokaupan käyttäjärekisteri

Verkkokauppamme toimii nettisivujemme palvelimen Webnode AG kautta. Verkkokaupan palveluntarjoaja on Stripe Inc.

Ostaessasi treenimaksuja verkkokaupan kautta pyydämme sinulta seuraavia tietoja: etu- ja sukunimi / katuosoite / postinumero / postitoimipaikka / maa / puhelinnumero / sähköpostiosoite.

Kun käytät verkkokauppaamme, järjestelmämme tallentaa verkkokaupan tietokantaan hylätyn maksun sekä tilaukset.

Rekisterinpitäjä noudattaa asiakkaan ja rekisterinpitäjän välisestä sopimussuhteesta johtuvia lakia ja määräyksiä.

Henkilötiedot ovat välttämättömiä ostosopimuksen täyttämiseksi. Sopimusta ei voida tehdä ilman henkilökohtaisia tietoja.

Kolmansien osapuolien tietosuojakäytännöt

Webnode AG: https://www.webnode.fi/tietosuojakaytanto/

Stripe Inc: https://stripe.com/en-fi/privacy

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYS JA REKISTERIN SUOJAUS

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään erityisellä huolellisuudella.

Henkilötietoja ei luovuteta säännönmukaisesti eteenpäin muille tahoille. Kolmansille osapuolille välittyy henkilötietoja ainoastaan maksutapahtumassa (maksupalvelun välittäjälle).

HENKILÖTIETOJEN TARKASTUSOIKEUS

Jäsenenä ja verkkokaupan asiakkaana sinulla on oikeus saada tietoa henkilötietojesi käsittelystä. Sinulla on oikeus saada tietoosi jäsenrekisterissä sekä verkkokaupassa olevat henkilötietosi ja tarkistaa ne, tehdä tietoihin oikaisupyyntö tai poistaa tiedot kokonaan rekisteristämme.

Sinulla on oikeus kieltää henkilötietojesi käsittely sekä perua suostumuksesi tietojen käsittelyyn. Oikeuksiisi kuuluu myös valituksen teko viranomaiselle, mikäli koet henkilötietojesi käsittelyssä rikottavan EU:n tietosuoja-asetusta.

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn kirjallisesti tai sähköpostitse osoitteeseen: info@tanssille.net. Rekisterinpitäjä vastaa EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).