Tanssille ry hakee uutta toiminnan koordinaattoria - hae 17.5 mennessä!

26.04.2023

Etsimme joukkoomme henkilöä, joka on yhteistyökykyinen, huolellinen ja luotettava.

Toiminnan koordinaattorin tehtäviin kuuluu yhdistyksen sihteerinä toimiminen, opettajien työsopimusten kirjoittaminen, palkanmaksu, viestintä ja talouden hoito sekä muut yhdistyksen käytännön toimintaan liittyvät tehtävät. Työhön sisältyy myös apurahahakemusten, toimintakertomuksen ja -suunnitelman tekeminen yhdessä hallituksen jäsenten kanssa sekä nettisivujen ja sosiaalisen median päivittäminen.

Tarjoamme osa-aikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen 7.8.2023 alkaen. Työaika (0-40 h/kk) vaihtelee työn kausiluonteisuuden vuoksi. Esimerkiksi heinäkuussa yhdistyksellä ei yleensä ole toimintaa. Tuntipalkka on 18 €/h (+9% vuosilomakorvaus). Tehtävään perehdytetään elokuussa. Koeaika on 3 kk.

Rekrytointitiimi valitsee haastateltavat nimettömien hakemusten perusteella ja pyytää CV:t vasta haastatteluun kutsuttavilta. Haastattelut järjestetään viikolla 21.

Lisätietoja >>

Tanssille ry on vuonna 2001 helsinkiläisten tanssitaiteilijoiden perustama yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää tanssin ammattilaisten ja opiskelijoiden työolosuhteita ja -mahdollisuuksia sekä kehittää ammatin edellyttämää työkuntoa pääkaupunkiseudulla. Tanssille ry:n keskeisin toiminta on päivittäisten treenituntien ja monipuolisten työpajojen järjestäminen tanssin ammattilaisille.