Tanssille ry hakee uutta toiminnan koordinaattoria – hae 17.5.2023 mennessä!


Tanssille ry on vuonna 2001 helsinkiläisten tanssitaiteilijoiden perustama yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää tanssin ammattilaisten ja opiskelijoiden työolosuhteita ja -mahdollisuuksia sekä kehittää ammatin edellyttämää työkuntoa pääkaupunkiseudulla. Tanssille ry:n keskeisin toiminta on päivittäisten treenituntien ja monipuolisten työpajojen järjestäminen tanssin ammattilaisille.

Toiminnan koordinaattorin tehtäviin kuuluu yhdistyksen sihteerinä toimiminen, opettajien työsopimusten kirjoittaminen, palkanmaksu, viestintä ja talouden hoito sekä muut yhdistyksen käytännön toimintaan liittyvät tehtävät. Työhön sisältyy myös apurahahakemusten, toimintakertomuksen ja -suunnitelman tekeminen yhdessä hallituksen jäsenten kanssa sekä nettisivujen ja sosiaalisen median päivittäminen.

Tarjoamme osa-aikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen 7.8.2023 alkaen. Työaika (0-40 h/kk) vaihtelee työn kausiluonteisuuden vuoksi. Esimerkiksi heinäkuussa yhdistyksellä ei yleensä ole toimintaa. Tuntipalkka on 18 €/h (+9% vuosilomakorvaus). Tehtävään perehdytetään elokuussa. Koeaika on 3 kk.

Etsimme joukkoomme henkilöä, joka on yhteistyökykyinen, huolellinen ja luotettava. Työnkuva vaatii vahvaa tietoteknistä osaamista, organisointitaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsotaan kokemus kulttuurituottamisen alalta ja/tai tanssin kentän tuntemus. Työ on helposti sovitettavissa muun osa-aikaisen työn kanssa.

Kirjoita hakemukseen esimerkiksi motivaatiostasi toimia Tanssille ry:n koordinaattorina sekä kokemuksistasi samankaltaisissa töistä, tai halusta oppia juuri tämäntyyppistä työtä. Vapaamuotoiset nimettömät hakemukset (max. 1 A4, hakemusdokumentista henkilöllisyys ei saa tulla ilmi) 17.5. mennessä yhdistyksen koordinaattorille osoitteeseen info@tanssille.net. Kirjoita otsikkokenttään "Työhakemus".

Rekrytointitiimi (hallituksen jäsenet Mari Koponen ja Saara Anttonen) valitsee haastateltavat nimettömien hakemusten perusteella ja pyytää CV:t vasta haastatteluun kutsuttavilta. Haastattelut järjestetään viikolla 21.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhdistyksen tämänhetkinen toiminnan koordinaattori Kaisa Kukkonen, sähköpostilla info@tanssille.net.