Kuinka antaa aivosi ja kehosi tehdä mitä ne haluavat - työpaja 2.9.2023

16.06.2023

Information in English, click here


Kuinka antaa aivosi ja kehosi tehdä mitä ne haluavat - Työpaja neurodivergenteille ja neurotyyppisille tekijöille / Frauke Requardt

Tässä työpajassa tutkitaan yhdessä tapoja antaa aivojen ja kehon tehdä mitä ne haluavat. Työpaja on suunnattu tanssin ammattilaisille ja se järjestetään yhteistyössä Tanssille ry: n kanssa. 

Frauke Requardt työpajan sisällöstä:

Minulla on eletty kokemus ADHD:sta ja asun neuromonimuotoisessa perheessä. Vaikeuksien peittäminen on hyvin yleistä neurodivergenteille ihmisille siinä määrin, että siitä tulee kuin toinen luonto. Tällä voi olla vakavia seurauksia, jotka johtavat loppuunpalamiseen tai yksinkertaisesti tuskaan siitä, ettei koskaan ole täysin oma itsensä.

Vaikka työskentelemmekin taiteen parissa – ilmaisunvapauden paikassa – saatamme kantaa mukanamme ideoita ja ihanteita siitä, millaista työskentely tanssin parissa tulisi olla, mikä ei ​​välttämättä sovikaan maailmassa olemisen ja tekemisen tapoihimme.

Tässä työpajassa haluaisin yhdessä tutkia tapoja antaa aivojen ja kehon tehdä mitä ne haluavat.

Tämä on kokemuksellinen työpaja, jossa osallistujan tulee olla valmis pohtimaan ja reflektoimaan omaa kokemustaan maailmassa olemisesta ja taiteentekijänä olemisesta.

La 2.9. klo 11.00-17.00

Ohjaaja: Frauke Requardt
Hinta: 60 € / Tanssille ry: n jäsenet 55€

Työpajan kieli on englanti.

HUOM! Kurssi pidetään Kiasman Teatterisalissa osoitteessa Mannerheiminaukio 2, Helsinki.

Tämä työpaja järjestetään yhteistyössä Zodiakin kanssa. 

Ilmoittautuminen kurssille on hyvä tehdä ajoissa, viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua eli 19.8. mennessä. Tämän jälkeen kurssille voi vielä ilmoittautua mikäli ryhmässä on tilaa. Kurssille voi tulla mukaan 2.9. asti. Mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia, ilmoitetaan kurssin peruuntumisesta viimeistään 10 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse ilmoittautuneille ja kurssimaksu palautetaan automaattisen.

Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupan kautta.

Lisätiedot ja yhteydenotot: elina.hauta-aho@zodiak.fi / 044 975 4698

Frauke Requardt

Frauke Requardt on saksalaissyntyinen Lontoossa asuva koreografi. Hänen koreografiselle työlleen ominaista on fyysisesti haastava koreografia, vahva teatraalisuus, synkkä huumori ja yleinen surrealismi. Yhdessä David Rosenbergin kanssa hän tekee laajan mittakaavan ulkoilmateoksia yleisöille, jotka käyttävät kuulokkeita. Hän työskentelee myös eksistentiaalisena psykoterapeuttina. Frauke työskentelee syksyllä 2023 Janina Rajakangas Projektin Tanssija-teoksen työryhmän tukena Helsingissä Kiasmassa ja Zodiakilla.

www.zodiak.fi/fi/ohjelmisto/tanssija

www.requardt-rosenberg.com