Jäsenyys

04.01.2020

Liittyäksesi TANSSILLE ry:n jäseneksi täytä jäsenhakemuslomake, joka löytyy etusivulta (skrollaa alaspäin). Tutustuthan myös yhdistyksen sääntöihin.

Yhdistyksen hallitus käsittelee uudet jäsenhakemukset ja jäsenyys astuu voimaan, kun hallitus on hyväksynyt hakemuksen. Sihteeri ilmoittaa hakijoille jäseneksi hyväksymisestä.

Treenitunneille voi osallistua vasta, kun sinut on hyväksytty jäseneksi ja olet hoitanut asianmukaiset maksut. Yhdistyksen jäseneksi hyväksytään kaikki, jotka työskentelevät ammattimaisesti tanssin alalla ja / tai ovat valmistuneet tanssin alan ammattiin. Myös alan opiskelijat voivat hakea jäsenyyttä.

Ennen jäseneksi hyväksymistä treenitunneille saa osallistua vain ja ainoastaan vierailijana. Vierailijalle yksittäisen tunnin maksu on 15€/krt. Tanssille ry:n jäsenille yksittäisen tunnin maksu on 10€.

Vierailijalla tulee olla yhdistyksen jäsenen suositus. Mikäli vierailijalla ei ole jäsensuosittelijaa, hänen tulee ottaa yhteyttä yhdistyksen sihteeriin Veera Lambergiin: info(at)tanssille.net.

Jäsenyydestä voi erota vain kirjallisesti lähettämällä eroilmoitus sähköpostitse yhdistyksen sihteerille info(at)tanssille.net.

Yhdistyksen hallitus erottaa jäsenyydestään ne henkilöt, jotka ovat jättäneet jäsenmaksunsa hoitamatta. Vuosittain jäsenmaksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä, vaikkei treenitunneilla kyseessä olevana vuotena kävisikään. Muussa tapauksessa jäsenyys raukeaa.

Halutessaan liittyä jäseneksi uudelleen, erotetun jäsenen tulee hakea jäsenyyttä ja maksaa jäsenmaksun lisäksi myös liittymismaksu uudelleen.