Sustainable Dance Training week with Linda Blomqvist 2.10.-6.10. JÄSEN // MEMBER

Sustainable Dance Training week with Linda Blomqvist 2.10.-6.10.

Tunneilla pelaamme ja liikumme muodon ja improvisaation välillä – parantaen fyysistä-, intuitiivista- ja tunneälyämme. Pyrimme toimimaan yhdessäolosta käsin, kunnioituksen ja kriittisen ajattelun kautta. Lähtökohtana kaikelle tekemiselle ovat jokaisen omat erityiset kyvyt ja resurssit. Emme pyri sopimaan muottiin, vaan tutkimaan valtavaa potentiaalia, joka meissä jokaisessa on. Työpajan tarkoituksena on antaa osallistujille inspiraatiota ja uusia suuntia tekemiseen.

Tukholmassa vuonna 1985 syntynyt Linda Blomqvist on koreografi ja tanssija. Hänen työnsä tavoitteena on laajentaa koreografian käsitettä keskittyen vaihtoehtoisiin tuotantotapoihin, prosesseihin ja käytäntöihin spekulatiivisesta näkökulmasta käsin, työn saadessa erilaisia ​​muotoja ja ulostuloja. Linda opiskeli tanssia Ruotsin kuninkaallisessa balettikoulussa 1995-2004 ja P.A.R.T.S ´ssa 2008-2010. Hän on työskennellyt muun muassa seuraavien taiteilijoiden kanssa Anne Teresa De Keersmaeker, Mårten Spångberg ja Florentina Holtzinger.

Linda perusti Indigo Dancen yhdessä Emma Danielin, Anna Gaiottin ja Adriano Wilfert Jensenin kanssa kun heidät kutsuttiin kuratoimaan PAF:n "Dance week" osana kesäyliopistoa 2014. Indigo Dance on alusta taiteilijoille manifesteineen. Indigo Dance sisältää opintopiirejä, festivaalin, tumblr ja julkaisun The Indigo dance magazine – They come at dawn. Näillä eri ilmenemismuodoilla pyritään löytämään vaihtoehtoisia tiedon tuottamisen ja vaihdon tapoja, mikä tarkoittaa, että vertaiset opettavat vertaisia ​​uteliaisuuden, kokeilun ja konseptien toteuttamisen nimissä. Indigo Dance tekee tilaa toisia tukevalle ja sallivalle ilmapiirille pyrkien rakentamaan keskustelua praktiikoistamme ja kentästämme. Tanssi praktiikkansa ohella Linda harjoittaa myös doula / synnytysavustajan työtä. Linda suoritti Doula-tutkinnon FUR-doulakoulutuksessa Tukholmassa 2018.

Sustainable Dance Training week on osa samannimistä pohjoismaista hanketta, jota rahoittaa Pohjoismainen Kulttuurirahasto.

Sustainable Dance Training - hanke  2023-2024

20,00 €